Othman Atia versterkt team Tyneso

De nieuwste aanwinst van Tyneso is Othman Atia. Othman zal als werkstudent worden toegevoegd aan team Tyneso. Othman gaat zijn opleiding PC-Technicus combineren met zijn werkzaamheden bij Tyneso. Het is de bedoeling dat Othman onder leiding van de IT-specialisten van Tyneso uitgroeit tot een gewaardeerde Service Desk Engineer.

Team van IT-specialisten

Tyneso is verheugd om Othman te mogen verwelkomen in het team van IT-specialisten. De kennis die Othman opdoet tijdens zijn opleiding zal hij in de praktijk brengen bij Tyneso. Othman zal zich in eerste instantie verdiepen in de processen en systemen van Tyneso. Na een grondige opleiding wordt Othman een van de (technische) aanspreekpunten voor onze klanten. Samen met zijn collega’s werkt hij aan oplossingen en helpt hij rechtstreeks onze klanten om eventuele IT-problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Othman zal bij Tyneso worden toegevoegd aan het supportteam. Othman kijkt er alvast naar uit om u verder te helpen. Mocht u nog vragen hebben dan kan u hier contact opnemen met Tyneso.

 

Share Post :