Innovatieve beveiligingsoplossingen van Tyneso: altijd, overal en op elk apparaat beschermd!

Onze innovatieve beveiligingsoplossingen, de Tyneso RMM ClientTyneso DNS en een Firewall as a Service, spelen in op de gevaren van het internet. Deze beveiligingsoplossingen van Tyneso beschermen vanuit de Cloud iedere medewerker, elk apparaat en uw netwerk, onafhankelijk van de locatie waarop zij zich bevinden. De Tyneso RMM Client is de meest innovatieve beveiligingsoplossing die overal meebeweegt met uw medewerkers, desbetreffende apparaten en uw bedrijf.

Belangrijke voordelen van de innovatieve beveiligingsoplossingen van Tyneso:

Wij monitoren en managen 24/7 proactief uw netwerk en grijpen preventief in om eventuele problemen te voorkomen

Door de voorspellende intelligentie voorkomen wij problemen voordat deze zichtbaar worden in uw netwerk

Wij voorkomen makkelijker en sneller cyberaanvallen, zoals phishing, malware en ransomware

Lees verder over onze beveiligingsoplossingen:

De Tyneso RMM Client

De meest geavanceerde oplossingen gebundeld in hét ultieme beveiligingspakket

De Tyneso RMM Client voldoet aan al uw beveiligingsbehoeften. Wilt u weten hoe wij bescherming, functionaliteit en ondersteuning combineren en daarmee voldoen aan de hoge beveiligingseisen van moderne bedrijven?

Tyneso DNS

Tyneso helpt uw bedrijf geen waardevolle tijd te verliezen

Tyneso beschermt uw organisatie door een DNS-beveiligingslaag toe te voegen aan uw beveiliging. Weet u hoe deze beveiligingslaag al uw apparaten in een (bedrijfs)netwerk helpt veilig te houden?

Firewall (as-a-service)

A next generation firewalls

Tyneso heeft voor elke situatie een firewall oplossing in de juiste form factor, alsmede de bouwstenen voor een Managed Firewall. Wat is voor uw onderneming de juiste firewall formule?

Anti-virus & -Malware

Basisbescherming die elk bedrijf moet hebben

De endpoint beveiligingsoplossingen zorgen voor sublieme beveiliging zonder vertragingen. Total Endpoint Care maakt eindgebruiker support aangenaam, effectief en pro-actief. Weet u hoe Tyneso dat doet?

Back-up & Disaster Recovery

Een levensverzekering voor bedrijven

In het huidige always-on landschap, is het beschikbaar hebben van een effectieve Backup en Disaster Recovery (BDR) strategie belangrijker dan ooit tevoren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden en oplossingen!

Multi Factor Authenticatie

Een veilige oplossing door het gebruik van een extra beveiligingslaag

Een van de beste beveiligingsadviezen die u kunt krijgen van een computerexpert is het inschakelen van multi-factor authenticatie. Het is een simpele, maar effectieve beveiligingslaag om ongewenste personen buiten de deur te houden.