Endpoint beveiligingsoplossingen voor optimale beveiliging zonder vertragingen

Cybercriminelen verspreiden miljoenen (nieuwe) malware-items per dag. Malware is de verzamelnaam voor virussen en andere ongewenste toepassingen. De Total Endpoint beveiligingsoplossing van Tyneso biedt essentiële bescherming tegen allerlei (on)bekende cyberaanvallen. Deze beveiligingsoplossing bestaat uit een toonaangevend anti-virus en anti-malware pakket, die continu worden bijgewerkt en rapporteren in de Cloud. Uw apparatuur is beschermd tegen de (nieuwste) virussen, spyware, wormen, trojans en veel meer. Onze specialisten analyseren de bedreigingen (in realtime) en maken deze onschadelijk zodat uw bedrijf, ongeacht het apparaat, virus vrij blijft.

Endpoint Protection Tyneso

Een krachtige oplossing voor iedereen

De Total Endpoint beveiligingsoplossingen brengt beveiligings- en hersteltechnologie samen binnen één krachtige oplossing. Geavanceerde functionaliteiten komen samen in een pakket voor een optimale bescherming. Het is de ultieme oplossingen voor het detecteren en herstellen van alles wat uw apparaten schade kan toebrengen. Tevens zorgt het voor de blokkering van de toegang tot kwaadaardige websites en bescherming tegen misbruik van kwetsbaarheden. Dit alles vindt plaats via een centraal beheerd (Cloud)-platform dat eveneens de mogelijkheid biedt om uw beveiliging simpel en snel uit te breiden naar oneindige endpoints.

Tyneso voert een continu monitoringproces uit. Via de auditrapportering van hardware en software, grijpen wij preventief in. Onze specialisten hoeven niet te wachten tot het moment dat een virus in alle stilte uw computer binnendringt en uw toestel ruïneert. De boosdoener is tegen die tijd allang opgespoord en verwijderd, geen vuiltje aan de lucht!

De Total Endpoint beveiligingsoplossing van Tyneso is geschikt voor bedrijven van alle omvang en biedt een naadloze installatie. U krijgt inzicht in een imposant logboek(registratie) van uw beveiliging, en rapportage over bedreigingen. Zo profiteert u niet alleen van bescherming tegen (de nieuwste) bedreigingen, maar ook van een ruimschoots overzicht van uw gehele bedrijfsbeveiliging.

Ransomware is momenteel een populaire vorm van Malware. Voorkom virussen en malware met de Total Endpoint beveiligingsoplossing.