Een levensverzekering voor bedrijven: Volledig Managed Backup & Disaster Recovery

Heeft u weleens nagedacht over de effecten van downtime? Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf als processen uitvallen? Wat zijn de consequenties als de stroom in uw kantoor uitvalt en systemen crashen? Hoe snel is uw bedrijf in staat dit te herstellen? Misschien nog wel belangrijker, tegen welke prijs is dit nog te herstellen?

Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje! De gevolgen van downtime worden door veel bedrijven onderschat. Data spelen een steeds belangrijkere rol in het besluitvormingsproces van bedrijven, waardoor dataverlies en downtime catastrofale gevolgen kunnen hebben. De kosten van downtime rijzen de pan uit, echter blijft de schade niet enkel en alleen beperkt tot financiële verliezen. Het is een smet op uw blazoen. Weg (goede) reputatie en weg (potentiële) klant nu uw betrouwbaarheid in het geding is! Onverwachte downtime is daarom volstrekt uit den boze.

Kies nu voor de Business Continuity Solution (BCS) van Tyneso!

Tyneso’s Business Continuity Solution

De business continuïteit-oplossing van Tyneso is meer dan alleen een back-up. In het huidige competitieve zakelijke landschap hebt u geen moment de tijd om op uw lauweren te rusten. De business continuïteit-oplossingen van Tyneso zijn ontworpen om downtime tegen te gaan en om uw netwerk na een ongeplande downtime snel te doen herleven.

Wat betekent dat?

Het betekent dat u erop kan vertrouwen dat kritieke gegevens, e-mails, rapporten en andere data die al beschermd zijn, op basis van replica’s worden opgeslagen en veilig worden weggestopt in onze hyper beveiligde datacenters. Het toegewijde team van specialisten houden een waakzaam oog op uw beveiligde servers. Mocht onverwachts uw ergste nachtmerrie toch werkelijkheid worden, maak u dan geen zorgen. Op dit moment kunt u volledig vertrouwen op de systemen en de specialisten van Tyneso. Wij hebben uw bedrijf snel weer aan de slag.

Ongeëvenaarde Peace of Mind

Het handhaven van een effectieve back-up en disaster recovery strategie is belangrijker dan ooit tevoren. Tyneso’s business continuïteits-oplossing bevat functies zoals voortdurende gegevensbescherming, Cloud-gebaseerde replicatie en herstel, en nog veel meer – alles voor een vaste lage maandelijkse prijs per beveiligde server. Met een servicebeschikbaarheid van 99,9% zijn uw databases altijd en vlot toegankelijk en bieden de back-up functies van Tyneso elke organisatie een onovertroffen gemoedsrust.

Meer informatie over Backup & Disaster Recovery?

IT Whitepapers
Logo Tyneso - wit

Stay connected with Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijk zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België