De meest geavanceerde oplossingen gebundeld in hét ultieme beveiligingspakket

Hoeveel verschillende apparaten gebruikt u dagelijks om optimaal rendement te behalen uit uw werkzaamheden?

De toegenomen populariteit van de Cloud, thuiswerken, BYOD (Bring Your Own Device) en het gebruik van mobiele apparatuur zoals smartphones, tablets en laptops brengt grote risico’s met zich mee.

De risico’s worden met onze ultieme beveiligingsoplossing geminimaliseerd:

De Tyneso RMM Client

Wij bieden u een totaaloplossing waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw organisatie. De Tyneso RMM Client beschermt en beveiligt uw data en uw medewerkers vanuit de Cloud. De Tyneso RMM Client biedt, locatieonafhankelijk, alle noodzakelijke bescherming om uw organisatie optimaal te beveiligen. Op deze manier is uw bedrijf altijd en overal extreem goed beschermd. Dit pakket biedt al uw medewerkers een optimale bescherming en beveiliging, zodat zij altijd en overal veilig kunnen werken, op elke apparaat.

De Tyneso RMM Client brengt innovatieve beveiligingsoplossingen samen tot één krachtige oplossing. Moderne functionaliteiten worden gebundeld in een pakket voor de ultieme beveiligingsoplossing.

The ultimate security package

De werking van de Tyneso RMM Client

Door de informatie over bedreigingen te combineren met inzichten in Cloud-beveiliging gerelateerde gebeurtenissen binnen een netwerk, detecteert Tyneso bedreigingen in een vroeg stadium. Door de Cloud beveiligingswaarschuwingen krijgen wij inzicht in de aanvalsactie, inclusief gerelateerde gebeurtenissen en getroffen resources, waardoor deze extra beveiligd kunnen worden. Tyneso houdt te allen tijde (24/7) een vinger aan de pols van uw netwerk, waardoor uw business continuïteit kan worden gewaarborgd.

Remote Monitoring & Management (RMM)

Als uw bedrijf zowel actuele, als toekomstige, bedreigingen voor wilt blijven kiest u voor de proactieve RMM-tool en aanpak van Tyneso. De experts van Tyneso monitoren en managen proactief uw netwerk, waardoor mogelijke problemen voorkomen kunnen worden, zelfs voordat deze daadwerkelijk kunnen optreden. Tevens geeft deze software de specialisten van Tyneso de mogelijkheid om via het internet onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op servers, desktops, mobiele apparaten en andere eindgebruiker apparatuur uit te voeren. Mochten er onverwachts toch problemen voordoen, kan Tyneso direct ingrijpen. Hierdoor bespaart u het vrijmaken van kostbare tijd en middelen die eerder waren gewijd aan het oplossen van ICT-problemen.

Tyneso DNS

Tyneso DNS is een Cloud-geleverde netwerkbeveiligingsservice dat al uw medewerkers en apparaten beschermt, ongeacht waar zij zich begeven. Deze locatie-onafhankelijke beveiligingsoplossing is essentieel om uw bedrijf optimale bescherming te kunnen blijven garanderen. Lees hier verder over Tyneso DNS.

Patching

Elk bedrijf wil innoveren. Door de patching-software worden updates automatisch uitgevoerd waardoor u altijd up-to-date bent. Tevens worden bugs hiermee verholpen, waardoor u altijd maximaal productief kan zijn.

Webfilters

Een webfilter kan ook worden omgeschreven als ‘software voor contentcontrole’. Door webfilters op te nemen in uw netwerk, bepaald u welke websites en content wel en niet geapprecieerd zijn. Zo behoudt u de controle over uw netwerk en kunnen kwaadaardige websites en/of ongewenste content niet via uw netwerk bezocht worden.

Antivirus

Wij leveren een belangrijke beveiligingslaags voor uw computers en netwerk. Het volledige antiviruspakket van Tyneso is de belangrijkste technologische beveiliging die elk computersysteem hoort te hebben. Onze uitstekende antivirus pakketten geven elk virus het nakijken, uw computer en netwerk blijft hierdoor optimaal functioneren.

Malware bescherming

Met de malware bescherming van Tyneso kan uw bedrijf rustig ademhalen. Het voorkomt, detecteert en verwijdert malware op (geïnfecteerde) computers met behulp van toonaangevende technologie voor de bestrijding van onder meer malware, spyware en rootkits. Door de automatische scans hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over infecties. Uw computers en alle gegevens zijn en blijven te allen tijde veilig.

Wilt u meer informatie?

IT White papers

Your trusted Managed Services and IT-outsourcing partner

Logo Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België