Firewall as a Service: meer dan alleen webbeveiliging

Mobiele veranderingen en een firewall

Alledaagse objecten gebruiken het internet steeds vaker om verbinding te maken met bijvoorbeeld de cloud, uw servers of uw bedrijfsnetwerk. Met de opkomst van “internet of things” en de vierde industriële revolutie, worden organisaties geconfronteerd met nieuwe eisen over hoe duizenden externe apparaten veilig gehouden kunnen worden. Ook de populariteit van ‘mobiel werken’ heeft gevolgen voor de beveiliging van uw bedrijf. Ongeacht de locatie waar uw medewerkers zich bevinden; zij staan met hun smartphone, tablet of laptop (bijna) doorlopend in verbinding met uw bedrijfsnetwerk.

De grote vraag is hoe uw bedrijf controle en inzicht houdt over uw (mobiele) medewerkers, uw apparaten en de veiligheid van uw netwerk en data optimaal kan waarborgen.

A managed firewall
Firewall-as-a-Services (FaaS)

Firewall as a Service

Wij bieden een Firewall as a Service (FaaS), een noodzakelijkheid voor elk bedrijf. Door de integratie van een firewall met software-defined networking (SDN) wordt uw (cloud-)netwerk optimaal beveiligd. Dit maakt een (cloud-)netwerk tevens aanzienlijk sneller en flexibeler, terwijl het hoogste beveiligingsniveau, de privacy en het naleven van de streng bepaalde regelgeving gewaarborgd zijn. Niet alleen uw medewerkers zijn veilig, tevens alle apparaten die in verbinding staan met uw netwerk!

Een firewall as a Service van Tyneso is de oplossing voor al uw netwerkproblemen. Wij managen en monitoren uw firewall, zodat deze permanent up-to-date is en optimale bescherming biedt aan uw organisatie. Door een firewall as a Service kan uw netwerk beter worden gefilterd. Met behulp van onze firewall as a Service is het mogelijk om bijvoorbeeld bestanden, gebruikers en/of content te filteren. Hierdoor wordt schadelijke content direct herkend en proactief vermeden.

Tyneso heeft voor elke situatie een firewall oplossing in de juiste form factor met flexibele licentiemodellen, een schaalbaar Management Platform en uitgebreide features en mogelijkheden.

De voordelen van een Firewall as a Service van Tyneso:

Logo Tyneso - wit

Your Managed Services & IT-Outsourcing partner

Stay connected with Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België