Een extra beveiligingslaag om ongewenste personen buiten de deur te houden

Tyneso biedt een compleet en geavanceerd pakket van beveiligingsoplossingen. Two- of Multi-Factor Authenticatie behoort bij Tyneso tot dé oplossing voor een veilige login. Doet uw bedrijf genoeg om de data van uw medewerkers en uw klanten te beschermen?

Een ‘simpel’ wachtwoord als Welkom01 is tegenwoordig niet meer voldoende, maar wordt door cybercriminelen als een uitnodiging gezien uw netwerk en systemen aan te vallen. De hedendaagse cybercriminelen zijn zeer professioneel, waardoor zelfs een ‘sterk’ wachtwoord vaak nog maar een beperkte bescherming biedt. Een stap naar een betere beveiliging is Multi-Factor Authenticatie.

Security key

Multi-Factor Authenticatie

Multi-Factor Authenticatie helpt bij het bewaken van de toegang tot uw data en gegevens. Het biedt een robuuste verificatie met een scala aan gebruiksvriendelijke verificatieopties, waaronder telefonische oproepen, berichten of mobiele app-meldingen, zodat gebruikers een voor hen geschikte methode kunnen kiezen. Cloudapplicaties, internetportalen en VPN’s (Virtual Private Network) vormen de drie meest beschermde toepassingen.

Daarnaast wordt Multi-Factor Authenticatie vaak ingezet als oplossing voor problemen rond het beheer van aanmeldingsgegevens. Multi-Factor Authenticatie beschermt uw bedrijf met meldingsbewaking en rapporten op basis van Machine Learning die inconsistente toegangspatronen identificeren. Realtime waarschuwingen maken de ICT-afdeling attent op accounts die mogelijk een beveiligingsrisico vormen, om zo potentiële bedreigingen te helpen verhinderen. De mogelijkheid om applicaties aan te bieden vanuit de Cloud is voor een ICT-afdeling de belangrijkste overweging voor een sterke authenticatieoplossing. Schakel Multi-Factor Authenticatie in om een extra verificatiestap toe te voegen aan al uw Cloud toepassingen en -services.

Voor het centraal beheer van Multi-Factor Authenticatie speelt de Cloud een cruciale rol. Er is geen excuus meer om achter de feiten aan te lopen, want Cloudauthenticatie is binnen vijf minuten geïntegreerd en goed werkend in uw netwerk. Met de Multi-Factor Authenticatie wordt de toegang tot Office 365 of uw Cloud extra beveiligd.

Logo Tyneso - wit

Stay connected with Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België