Proactieve bescherming van uw medewerkers vanuit de cloud

A human firewall

Tyneso DNS is een Cloud geleverde netwerkbeveiligingsservice dat elk apparaat beschermt, ongeacht waar deze zich bevindt. Door uw bedrijf naar de Cloud te brengen met Tyneso, brengen wij ook uw beveiliging naar de Cloud. Hierdoor is uw beveiliging proactief en is uw hele netwerk optimaal beschermt.

Het implementeren van Tyneso DNS is gemakkelijk, u hoeft geen hardware te installeren of software te onderhouden. Tyneso DNS geeft u tevens inzicht in de (real-time) internetactiviteiten van uw medewerkers. De aangeleverde rapporten zijn makkelijk begrijpbaar en bruikbare overzichten. Deze rapporten vormen een compleet beeld van de (real-time) internetactiviteiten op uw netwerk en roaming-apparaten. Aan de hand van de rapporten wordt het eenvoudig om uw netwerk efficiënt te beheren. Door middel van berichten over veiligheid, gebruik, compliance, en Cloud services wordt u ondersteund om uw netwerk efficiënt te laten functioneren.

 

Het werkt gewoon

De beveiliging oplossingen van Tyneso zijn eenvoudig te implementeren. Door uw beveiliging naar de Cloud te brengen, kunnen wij iedere medewerker en bijbehorende apparaten altijd en overal beschermen. Tyneso zorgt voor een optimale beveiliging.

Voorspellende intelligentie

“Voorkomen is beter dan genezen”. Door gebruik te maken van de ‘real-time’ weergave en analyses kunnen eventuele cyberaanvallen voorkomen worden. Hierdoor blijft uw de concurrentie altijd een stap voor. Verbeter zowel de bescherming van uw medewerkers, als de beveiliging van uw netwerk. De specialisten van Tyneso kunnen proactief ingrijpen en bedreigingen en cyberaanvallen direct in de kiem smoren.

Inzicht in de beveiliging per medewerker

Tyneso verzamelt en analyseert automatisch anonieme informatie over de beveiligingsrisico’s van ieder persoon op elke locatie. Hierdoor weten de specialisten van Tyneso exact of uw medewerkers en apparaten risico’s lopen. Dit alles heeft als doel om de betrouwbaarheid en de prestaties van onze beveiligingsoplossingen in kaart te brengen en te kunnen verbeteren. Gerichte aanvallen worden geïdentificeerd en door alle informatie te vergelijken kunnen toekomstige aanvallen bij voorbaat vermeden worden.

Tyneso DNS beschermt uw medewerkers vanuit de Cloud, ongeacht de locatie en het apparaat.

Protected from everywhere!

Tyneso DNS is tevens onderdeel van de Tyneso RMM Client. Lees nu verder over deze innovatieve beveiligingsoplossing.

IT White papers

Wij implementeren oplossingen op maat in uw organisatie. Neem meteen contact op met de experts van Tyneso.

Lees verder over al onze innovatieve IT-oplossingen