Bent u bereid om te investeren in een moderne en flexibele technologie? En bent u gereed om uw bedrijf naar de Cloud te brengen met Tyneso? Maak gebruik van het pay-per-use-principe: een model dat flexibel aanpasbaar is aan uw onderneming.

De verschillende typen cloud implementaties worden hieronder eenvoudig uitgelegd door Intel.

Private cloud

Volledig afgeschermde Private cloud

Met de baanbrekende Private cloud geniet u van de voordelen van virtualisatie, zoals high-performance, veiligheid en gebruiksgemak. De Private cloud kan volledig worden toegespitst op al uw wensen en zakelijke behoeften.

Public cloud

Ongekende schaalbaarheid

Eenvoudige uitbreiding van uw infrastructuur zonder eigen investeringen. De Public cloud is flexibel aanpasbaar, kostenefficiënt en bij Tyneso bent u verzekerd van gegarandeerd de beste kwaliteit.

Hybrid cloud

Uitbreiding naar de cloud voor complexe toepassingen

Door de Public- en Private cloud te combineren, worden de voordelen in beide modellen optimaal benut en vormt de Hybrid cloud een haalbare oplossing voor elke onderneming.

Office

Office is gemaakt voor uw bedrijf

Het Office-pakket dat u kent, aangevuld met hulpmiddelen waarmee u beter kunt samenwerken. Met Office heeft u altijd en overal toegang tot je bestanden, online en offline. Vergroot de daadkracht en het bereik van uw bedrijf met Office in de cloud.