Logo Tyneso - Square

Cloud services

Werken in de cloud is voor véél bedrijven interessant. Het geeft veel flexibiliteit in de vorm van afname: pay-per-use en schaalbaarheid, bij- of afschalen van capaciteit is over het algemeen geen probleem. Verder is de zorg voor uw IT-infrastructuur en de investeringen daarvan, geheel weggenomen. Wel is het zo dat per bedrijf er verschillende eisen gesteld kunnen worden aan de cloud, zoals: hoe wordt de data opgeslagen, waar wordt de data opgeslagen, hoe wordt deze data benaderd?

De verschillende typen cloud implementaties worden hieronder eenvoudig uitgelegd door Intel.

Bent u bereid om te investeren in een moderne en flexibele technologie? En bent u gereed om uw bedrijf naar de Cloud te brengen met Tyneso? Maak gebruik van het pay-per-use-principe: een model dat flexibel aanpasbaar is aan uw onderneming.

Ontdek de voordelen van de verschillende clouds die Tyneso u kan aanbieden.

Image - Private cloud
 • Private cloud

  Volledig afgeschermde Private cloud

  Met de baanbrekende Private cloud geniet u van de voordelen van virtualisatie, zoals high-performance, veiligheid en gebruiksgemak. De Private cloud kan volledig worden toegespitst op al uw wensen en zakelijke behoeften.

Image - Public cloud
 • Public cloud

  Ongekende schaalbaarheid

  Eenvoudige uitbreiding van uw infrastructuur zonder eigen investeringen. De Public cloud is flexibel aanpasbaar, kostenefficiënt en bij Tyneso bent u verzekerd van gegarandeerd de beste kwaliteit.

Image - Cloud with multiple devices
 • Hybrid cloud

  Uitbreiding naar de cloud voor complexe toepassingen

  Door de Public- en Private cloud te combineren, worden de voordelen in beide modellen optimaal benut en vormt de Hybrid cloud een haalbare oplossing voor elke onderneming.