De Hybrid Cloud: De eindeloze mogelijkheden van de cloud gecombineerd

A Hybrid Cloud

Vaak is een Cloud oplossing een combinatie van zowel een Private, als een Public Cloud, ook wel een Hybrid Cloud genoemd. De Hybrid Cloud biedt namelijk het beste van de verschillende Cloud-oplossingen: Data beveiliging die voldoet aan de compliance van een Private Cloud en de uitermate flexibiliteit van de Public Cloud. Op deze manier worden de voordelen van alle typen Cloud oplossingen gecombineerd.

Tyneso voorziet in oplossingen om combinaties van onafhankelijke Cloud-infrastructuren mogelijk te maken. De verschillende Cloud-oplossingen maken het mogelijk om onderling gegevens en data uit te wisselen en gebruikers vinden naadloos aansluiting bij de aangesloten netwerken. Denk hierbij aan de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van klanten te hosten in een Private Cloud en Office 365 te gebruiken binnen de Public Cloud van Microsoft. De gebruikers kunnen inloggen in beide omgevingen met dezelfde identiteit. Uiteraard zorgen wij voor extra beveiliging en support om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen.

STRATEGISCHE MEERWAARDE

Een Hybrid Cloud oplossing levert een strategische meerwaarde voor uw bedrijf, alles op een veilige en georganiseerde wijze. Mogelijke variaties zijn er in overvloed, waardoor wij altijd een oplossing op maat kunnen aanbieden. Hybrid Clouddiensten ontwikkelen zich zeer snel. Tyneso voegt continu nieuwe Cloud oplossingen toe en volgt (nieuwe) ontwikkelingen op de voet. We stemmen uw infrastructuur af op uw professionele wensen, zonder de focus op de toekomst te verliezen. Het brede aanbod aan Clouddiensten, onze persoonlijke en professionele benadering, onze milieuvriendelijke en hyper beveiligde datacenters zorgen samen voor de beste oplossing voor uw Cloud behoeften.

KOSTENEFFICIËNT

Lage(re) kosten door het maximaliseren van de kostenefficiëntie.

GEFASEERDE OVERSTAP NAAR DE CLOUD

Het is mogelijk om (nieuwe) functionaliteit stapsgewijs, makkelijk en/of snel te implementeren.

24/7 MONITORING EN SUPPORT

Wij monitoren proactief uw systemen en grijpen daadkrachtig in om eventuele problemen te voorkomen. Met onverwachte problemen en/of vragen kunt u terecht bij onze servicedesk. Het merendeel van uw ICT vragen en problemen worden opgelost vanop afstand.

SCHAALBAAR EN FLEXIBEL

U speelt makkelijk in op de pieken en dalen bij de vraag naar gebruikerscapaciteit. U zet uw opgezette infrastructuur flexibel in en uw bedrijfscapaciteit is eenvoudig uit te breiden of in te krimpen.

OPTIMALE MIX VAN VOORDELEN

De voordelen van elk type Cloud kunnen worden opgenomen in de Hybrid Cloud. Tyneso voorziet in betrouwbare verbindingen tussen de verschillende Cloud-oplossingen zodat de veerkracht van de opgezette Hybrid Cloud optimaal wordt bewerkstelligd en u een snelle toegang hebt tot uw bedrijfsapplicaties.

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België