Vergroot de daadkracht en het bereik van uw bedrijf met Office in de cloud.

Integreer Office 365 in uw bedrijf en maak de stap naar de Cloud. Office 365 is een op de Cloud gebaseerde dienst gehost door Microsoft die je vertrouwde Microsoft Office desktoptoepassingen combineert met bijvoorbeeld zakelijke e-mail, gedeelde kalenders, instant messaging (IM), videoconferenties (Skype for Business) en het online delen van bestanden (Exchange Online). Office 365 is altijd en overal beschikbaar, waardoor (samen)werken locatieonafhankelijk wordt. Hierdoor zijn (u en) uw medewerkers altijd met elkaar verbonden en verhoogt u de flexibiliteit, creativiteit en de productiviteit van uw bedrijf.

 

Wat doet u de komende 365 dagen?

Met Office liggen er 365 dagen met eindeloze mogelijkheden voor u in het verschiet. En deze periode kan nu beginnen. De keuze is aan u!

Verwezenlijk

Produceer uw beste werk doordat u alle benodigdheden met Office 365 bij de hand hebt.

Samenwerken

Werk optimaal samen met uw collega’s en/of klanten. Office 365 geeft u ongekende mogelijkheden.

Overal productief

Het maakt niet uit waar of met welk apparaat u werkt, want Tyneso maakt van elke plek op aarde een veilige werkplek.

Onder de vertrouwde Microsoft Office desktoptoepassingen vallen onder meer Microsoft Word, Excell, Powerpoint en Publisher. Office 365 heeft verschillende (maandelijkse) abonnementen waardoor een geschikt office 365 abonnement ook voor uw bedrijf beschikbaar is, ongeacht de omvang en behoeften van uw bedrijf. Met Office 365 krijgt u veilige, zakelijke tools voor een voorspelbare maandelijkse prijs.

Office 365

Maak indrukwekkende documenten

Google levert met de diensten Docs en Drive een uitgebreid officepakket in combinatie met een royale opslagdienst. Met Google Docs geeft Google u de mogelijkheid om (online) aan documenten te werken. Google Docs biedt verschillende mogelijkheden, waaronder het verwerken van teksten, spreadsheets en het maken van presentaties, formulieren en/of tekeningen. Een voordeel van Google Docs is de mogelijkheid om eenvoudig documenten te delen, wat samenwerken (op afstand) enorm vereenvoudigd. Met speciale add-ons kunt u makkelijk foto’s bewerken en video’s monteren.

Breng je documenten tot leven met Google Docs dankzij slimme bewerk- en opmaaktools.

Overal en altijd toegang tot uw data en bestanden.

Met Google Docs kan iedereen op hetzelfde moment werken aan hetzelfde bestand

Google Docs

Alle Google Docs – en Office Business-abonnementen kunnen worden ondersteund met de producten en services van Tyneso. Dit levert uw bedrijf de volgende onmiskenbare voordelen op:

Betrouwbaarheid

U hoeft zich geen zorgen meer te maken, u weet dat uw services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.

Beveiliging

Innovatieve beveiligingsoplossingen en proactief ingrijpen helpen onze klantgegevens veilig te houden.

Privacy

Uw gegevens zijn van u en worden niet gedeeld met anderen. Wij stellen deze veilig en beschermen uw privacy.

Beheer

De beheerportal biedt uw IT-personeel uitgebreide configuratieopties voor uw services: via een onlineportal of via geautomatiseerd beheer.

Up-to-date

Via patching worden updates automatisch uitgevoerd waardoor u altijd up-to-date bent én blijft. Nieuwe functies in Office kunnen tevens on-site door onze specialisten bij uw medewerkers worden geïmplementeerd.

Monitoring

Door 24/7 uw systemen en processen te monitoren, kunnen onze experts proactief ingrijpen om eventuele problemen te voorkomen.

Ondersteuning

Telefonische, online en on-site ondersteuning voor alle IT-issues.

Meer informatie over Office 365?

IT Whitepapers
Logo Tyneso - wit

Stay connected with Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België