Tyneso NV Tyneso NV

Uw Private Cloud, op maat van uw benodigdheden en zakelijke behoeften

Tyneso biedt de mogelijkheid om een Private Cloud te hosten, toegespitst op al uw wensen en zakelijke behoeften. Met een Private Cloud maakt u exclusief gebruik van uw eigen omgeving in ons uitstekend beveiligde datacenter. De beveiliging wordt conform uw wensen en eisen geïmplementeerd. De servers zijn enkel en alleen voor uw bedrijf bestemd en worden niet gedeeld met anderen. Op deze manier hebt u volledig de controle over de inhoud van uw Cloud. Tevens beschikt u over het alleenrecht om te bepalen wie er toegang heeft tot uw Private Cloud, alleen voor deze personen is de inhoud bereikbaar. De gesloten structuur van de Private Cloud biedt een optimale bescherming tegen datalekken of diefstal en is daardoor ideaal voor bedrijven die werken met gevoelige data die afgeschermd dienen te worden van de buitenwereld.

Tyneso beheert en waakt over uw Private Cloud wat optimale beveiliging, integere monitoring en support impliceert. De werklast wordt automatisch verdeeld over heel de infrastructuur die zeer krachtig, elastisch en schaalbaar is. Wij bieden 24/7 monitoring en support, zodat er bij elke mogelijke uitval of ramp meteen kan worden ingegrepen. Ons datacenter is zo georganiseerd dat zelfs stroomonderbrekingen minimaal effect hebben op het server park.

Uw onderneming beschikt over dedicated servers die non-stop veilig zijn. Alle dedicated servers krijgen standaard onze Service Level Agreements (SLA’s) met optimale beveiligingsoplossingen conform sectorregelgeving en de regels van ons streng bewaakte datacenter. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons serverpark.

Wij garanderen dat uw business-servers online zijn en tevens kunnen wij proactief ingrijpen om eventuele problemen te voorkomen. Gewaarborgde bedrijfscontinuïteit zorgt voor een enorm concurrentievoordeel. Onze aanpak leidt tot een kortere onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten bij zware incidenten en een lager risico op reputatieschade voor uw bedrijf of merk. Een efficiënte aanpak van een crisis kan uw imago zelfs verbeteren.

Locatieonafhankelijke beveiliging, zoals de Tyneso RMM-Client, kan worden toegevoegd om al uw (mobiele) werknemers en data vanuit de Cloud te beschermen en te beveiligen. In combinatie met de integratie van Office hebt u altijd en overal ter wereld veilig toegang tot uw gegevens, waardoor thuiswerken of werken op locatie eenvoudig is en te allen tijde veilig.

24-7-Monitoring Tyneso

Tyneso biedt 24/7 proactieve monitoring van uw servers. Door het proactief monitoren van uw systemen waarborgen wij uw Business Continuïteit. De gekwalificeerde vakspecialisten van Tyneso bieden support volgens SLA’s en opvolging van de bedrijfskritische processen.

Bespreek hier meteen de Private Cloud mogelijkheden voor uw organisatie met Tyneso

STAY CONNECTED WITH TYNESO

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
info@tyneso.com

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België