Ongekende schaalbaarheid met een Public Cloud

A Hybrid Cloud

De Public Cloud is van iedereen, waardoor uw organisatie gebruik maakt van een gedeelde infrastructuur die wordt aangeboden door Microsoft: Microsoft Azure. Microsoft Azure is een Cloud computing-platform waarmee verschillende desktoptoepassingen en -diensten mogelijk worden gemaakt. Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, wat de flexibiliteit, creativiteit en productiviteit van uw medewerkers verhoogd. Betere zakelijke resultaten kunnen worden behaald, terwijl u hiervoor minder betaald!

Door zijn oneindige schaalbaarheid is het de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven

De Public Cloud is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven met een fluctuerende vraag. Data, bestanden en toepassingen kunnen met enkele klikken naar Azure worden gemigreerd, of tijdelijk naar Azure worden uitgebreid als zich een piek voordoet in de vraag. De Public Cloud is gemakkelijk toegankelijk via het internet en u hoeft zich niet langer zorgen te maken over infrastructurele taken, onderhoud of monitoring. Dit neemt Tyneso allemaal uit handen bij uw medewerkers, waardoor uw bedrijf zich zorgeloos kan focussen op de kernactiviteiten.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN DE PUBLIC CLOUD BIJ TYNESO:

Uiteraard wordt uw omgeving afgeschermd en optimaal beveiligd door Tyneso. Hierdoor kunnen anderen klanten op dezelfde infrastructuur niet bij uw data. Voeg bijvoorbeeld Multi-Factor Authenticatie als extra beveiligingslaag toe aan uw (Azure-)beheerdersaccount. Wanneer deze functie is ingeschakeld, moet u uw identiteit bevestigen om een virtuele machine te activeren, opslag te beheren of andere (Azure-)services te gebruiken.

DE VOORDELEN VAN PUBLIC CLOUD COMPUTING BIJ TYNESO:

Oneindige schaalbaarheid

Met de Public Cloud krijgt uw bedrijf een bijna oneindige schaalbaarheid. Tevens zorgt Tyneso voor het onderhoud en automatische updates van de infrastructuur.

Snelheid

De Public Cloud heeft als voordeel dat u snel IT-resources kan implementeren.

Prijsmodel

Het bijbehorende prijsmodel is gebaseerd op gebruik. Door de infrastructuurkosten te verspreiden over een aantal gebruikers, kan voor elk een voordelige, pay-as-you-go benadering van ICT-diensten worden gerealiseerd.

Volume

Uw bedrijf kan door het enorme volume van de Public Cloud binnen een kort tijdsbestek het computervermogen op- en neerschalen, afhankelijk van uw behoefte.

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België