Draadloze netwerken zijn het heden en de toekomst

Draadloze verbindingen zijn hedendaags even snel, veilig en betrouwbaar als klassieke bedrade oplossingen. Draadloze netwerken verhogen de flexibiliteit binnen de kantoormuren, aangezien het flexwerken vergemakkelijkt. Verschillende teams en afdelingen kunnen op elke plaats en met hun eigen apparaten samenkomen om te overleggen en meetings te houden. Door het installeren van de meest optimale Wi-Fi standaard voor uw bedrijf, voldoet uw organisatie aan de connectiviteitseis van de vele en verschillende mobiele toestellen (BYOD).

Heeft uw organisatie al een draadloos netwerk? Wij kunnen uw netwerk optimaliseren. Een mogelijkheid is om uw huidige Wi-Fi standaard uit te breiden door het plaatsen van access points. In ruil voor uw investering genereert u meer zakelijke opportuniteiten, positieve(re) feedback, gelukkiger personeel en klanten.

Wireless cooperation
Wi-Fi as a Service (waaS)

Wi-Fi as a Service

Een compleet vernieuwd netwerk aanleggen kan een ingrijpende investering zijn, Tyneso denkt echter met u mee. ‘Wi-Fi as a Service’ verlost uw bedrijf van alle zorgen. De specialisten van Tyneso bedenken, implementeren en onderhouden uw netwerk voor een vaste prijs per maand. U geniet alleen nog maar van alle voordelen!

Wij kunnen op verschillende locaties een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk realiseren. Uw medewerkers kunnen hierdoor simpel en snel gebruik maken van hetzelfde draadloze netwerk op verschillende locaties: overal ligt de authenticatie voor hen gelijk. Dit resulteert in een prettige gebruikerservaring. De draadloze netwerken worden door Tyneso nauwlettend gemonitord en bij eventuele issues vindt er adequate serviceopvolging plaats binnen een afgekaderd servicewindow. Tyneso biedt inmiddels vele bedrijven een betrouwbare oplossing die volledig aansluit op de hedendaagse W-Fi wensen en benodigdheden!

Wi-Fi Security

Wi-Fi beveiliging

Een belangrijk aandachtspunt voor een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is de beveiliging. Uw draadloze netwerk wordt optimaal beveiligd door Tyneso en kan door middel van verschillende technieken worden versleuteld. Al uw bedrijfsdata worden op deze manier optimaal beveiligd en beschermd door de beveiligingsmogelijkheden van Tyneso. De beveiliging wordt aangepast aan de beveiligingsnoden van uw bedrijf en/of sector.

Door middel van webfilters hebt u de volledige controle over wat er op uw netwerk gebeurd, u bepaald welke websites wel en niet geopend kunnen worden. Uw medewerkers, en eventuele gasten, kunnen hierdoor geen kwaadaardige websites meer bezoeken of ongepaste content raadplegen op uw netwerk. Beveilig daarom eenvoudig uw (draadloze-)netwerk met de oplossingen van Tyneso.

Voordelen van de draadloze oplossingen bij Tyneso:

  • Snelle draadloze verbinding
  • Geoptimaliseerde betrouwbaarheid
  • Verbeterde focus op uw kernactiviteiten
  • Beter bereik

Your trusted Managed Services and IT-outsourcing partner

Logo Tyneso - wit

Contactinformatie:

+32 5 50 05
[email protected]

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België