Laat Tyneso uw netwerk beheren en ga efficiënter presteren!

Een bedrijfsnetwerk voorziet in de communicatie-behoefte van een bedrijf. Het netwerk bestaat meestal uit servers om bestanden en applicaties te delen en centraal te beheren. Het IT-netwerk kan verschillende vormen hebben, bijvoorbeeld een cloud-netwerk, een LAN (netwerk binnen een kantooromgeving) of een WAN (netwerk tussen omgevingen), aangevuld met internet en VPN-verbindingen. Naast servers wordt in een netwerk vaak hardware als switches, routers en wireless accesspoints toegepast.

Kantoorautomatisering, thuiswerken en dataopslag:
Een netwerk op maat!

Als succesvolle organisatie laat u geen kans onbenut om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en de operationele kosten te drukken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u het rendement van uw IT-investeringen wilt vergroten.

De netwerkspecialisten van Tyneso analyseren uw noden en adviseren vervolgens een solide IT-infrastructuur die een bedrijf toelaat om hoogst efficiënt te werken, rekening houdend met een maximaal rendement. Dat wil zeggen: een netwerk dat aansluit bij uw organisatie en uw behoefte aan informatie en communicatie. Onze gekwalificeerde (technische) experts en projectmanagers zorgen ervoor dat uw systemen op volle capaciteit werken.

Met verschillende technologie, zoals IP-VPN, ethernet, glasvezel en firewalls bieden we onder andere de volgende toepassingen van netwerken:

  • Kantoorautomatisering (werkplekautomatisering)
  • Thuiswerken, flexibel werken (bijvoorbeeld Mobile Device ManagementOffice 365)
  • Ondersteuning van dataopslag (storage)
  • Virtualisatie van servers, desktops en applicaties

Tyneso dekt netwerkinstallaties voor (middel)grote bedrijven uit veel verschillende sectoren.
Geen uitdaging is te groot, of té klein voor de gespecialiseerde experts van Tyneso.

De Cloud-oplossingen van Tyneso hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. De verwachting is dat deze trend zich zal voortzetten en dat een groeiend aantal bedrijven in de (nabije) toekomst een beroep zal doen op onze Cloud-services. Door de implementatie van de Cloud zullen bedrijven baat hebben bij een flexibel en intelligent(er) netwerk. De netwerkoplossingen van Tyneso benutten het volledige potentieel van de Cloud, waardoor de (maximale) productiviteit van uw medewerkers niet meer in gevaar komt.

Cloud-Management is het best toepasbaar binnen een dynamisch datacenter, waarin IT is gevirtualiseerd en workflows zijn geautomatiseerd. De Cloud-managementoplossingen van Tyneso bewaken, beheren en beheersen uw IT-infrastructuur, waardoor uw medewerkers hun eigen (mobiele) manier van werken zelf kunnen bepalen en/of inrichten.

Wanneer u werkt in de cloud, verloopt het dataverkeer tussen uw bedrijf en het datacenter via het internet. Wij leveren de meest efficiënte route, wat u een redundante toegang tot het internet oplevert. Tyneso voorziet een connectie via een dubbele route van uw infrastructuur naar het datacenter, wanneer een route uitvalt dan neemt de andere het automatisch over.

“Tyneso biedt de oplossing als u overweegt uw netwerkbeheer uit te besteden aan een IT-partner. Als netwerk specialist kan ik zorg dragen voor uw IT-omgeving.”

Remco Ooms
Netwerkspecialist Tyneso

Ik wil graag meer informatie over een netwerk op maat:

Logo Tyneso - wit

Your trusted Managed Services & IT-Outsourcing partner

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België