Tyneso NV Tyneso NV

Laat Tyneso uw netwerk beheren en ga efficiënter presteren!

De Cloud-oplossingen van Tyneso hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. De verwachting is dat deze trend zich zal voortzetten en dat een groeiend aantal bedrijven in de (nabije) toekomst een beroep zal doen op onze Cloud-services. Door de implementatie van de Cloud zullen bedrijven baat hebben bij een flexibel en intelligent(er) netwerk. De netwerkoplossingen van Tyneso benutten het volledige potentieel van de Cloud, waardoor de (maximale) productiviteit van uw medewerkers niet meer in gevaar komt.

Netwerkconnectiviteit

Wanneer u werkt in de cloud, verloopt het dataverkeer tussen uw bedrijf en het datacenter via het internet. Wij leveren de meest efficiënte route, wat u een redundante toegang tot het internet oplevert. Tyneso voorziet een connectie via een dubbele route van uw infrastructuur naar het datacenter, wanneer een route uitvalt dan neemt de andere route het automatisch over.

Cloud management

Verder is Cloud-Management het best toepasbaar binnen een dynamisch datacenter, waarin ICT is gevirtualiseerd en workflows zijn geautomatiseerd. De Cloud-managementoplossingen van Tyneso bewaken, beheren en beheersen uw ICT-infrastructuur, waardoor uw medewerkers hun eigen (mobiele) manier van werken zelf kunnen bepalen en/of inrichten.

“De overstap naar een netwerk op maat verliep vlekkeloos. De implementatie van het nieuwe netwerk werd aangepast aan onze noden.”

Geert Martens

Geert Martens
Chief Operations Officer
Blondé

Tyneso dekt netwerkinstallaties voor (middel)grote bedrijven uit veel verschillende sectoren. Geen uitdaging is te groot, of té klein voor de gespecialiseerde experts van Tyneso.

Een netwerk op maat!

Onze gekwalificeerde technische experts en projectmanagers zorgen ervoor dat uw systemen op volle capaciteit werken. De netwerkspecialisten van Tyneso luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een bedrijfsnetwerk op maat. Dat wil zeggen: een netwerk dat aansluit bij uw organisatie en uw behoefte aan informatie en communicatie.

Remco Ooms

Remco Ooms
Netwerkspecialist

“Wanneer u de behoefte hebt om uw netwerkbeheer uit te besteden aan een IT bedrijf, dan biedt Tyneso u de oplossing. Als netwerk specialist kan ik zorg dragen voor uw gehele IT-omgeving.”

Ik wil graag meer informatie over een netwerk op maat:

Your trusted Managed Services & IT-Outsourcing partner

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
info@tyneso.com

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België