Een efficiënt, apparaat-onafhankelijk systeem voor een optimale samenwerking

Wanneer u plannen hebt om mobiel werken verder in uw organisatie te optimaliseren, overweeg dan de vervanging van uw klassieke telefoonlijn door Unified Communications.

Moderne bedrijven zijn vandaag de dag virtueel georganiseerd en mobiel werken is volkomen in bedrijven geïntegreerd. Het samenwerken vanop afstand wordt gestimuleerd door ontelbare mogelijkheden om zowel intern, als extern informatie uit te wisselen. Denkt u hierbij maar eens aan het versturen van e-mails, snel en eenvoudig een app of berichtje versturen, de uitgebreide chat-mogelijkheden op uw computers, een video-conference met een klant aan de andere kant van de wereld of gewoon een simpel telefoongesprek via uw (mobiele) telefoon.

Wij hebben vastgesteld dat deze ontelbare mogelijkheden om te communiceren kunnen zorgen voor onduidelijkheden, verwarring en misverstanden binnen een organisatie.

Unified Communications

Met één klik alle communicatiemogelijkheden bij de hand

Zullen uw bedrijfseigen applicaties en bedrijfsprocessen niet enorm vereenvoudigen als u al deze verschillende communicatiekanalen vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving zou kunnen gebruiken? Dat is precies wat Tyneso uw bedrijf met Unified Communications kan bieden: altijd, overal en op elk apparaat talloze communicatiemogelijkheden met één klik bij de hand.

ONZE OPLOSSING: SKYPE FOR BUSINESS

Skype for Business maakt het mogelijk om op elk moment van de dag verbonden te zijn met collega’s en klanten. Het is een uitgebreid pakket waarmee u kan chatten, bellen, videogesprekken houden, inhoud delen en samenwerken. Het is een geweldig efficiënte manier om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Op kantoor belt en vergadert u via de desktop op uw bureau, het volgende moment deelt u via uw laptop bestanden met een collega, u gebruikt een tablet voor de presentatie bij een potentiële klant en op de weg gebruikt u gewoon uw mobiele telefoon voor de laatste updates; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Skype For Business at Tyneso

Audio- en videovergaderingen voor groepen op je favoriete apparaten.

Aan de slag met Skype for Business

Vanaf

€ 1,70

per gebruiker per maand