Logo Tyneso - White without slogan

Veilig werken waar en wanneer u wilt

Met dezelfde productiviteit als op kantoor kunnen uw medewerkers veilig werken waar en wanneer zij maar willen op hun favoriete apparaat

Tyneso biedt een geïntegreerd platform dat verschillende productiviteitsoplossingen combineert met een superieure (mobiele) beveiliging. Deze kosteneffectieve en enorm schaalbare (cloud)service is ook ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze service kan namelijk op maat van uw organisatie worden aangeboden. Het geeft uw werknemers de mogelijkheid om elke dag op een enorm productieve manier in te delen, waar zij zich ook bevinden.

Image - Desktop security
 • User & Device Management

  Altijd en overal verzekerd van de beste bescherming

  Met het groeiende gebruik van (mobiele) apparaten en technologieplatformen binnen organisaties, wordt de inzet, het beheer en de ondersteuning van eindgebruikersapparaten en -omgevingen een complexe taak. Wij helpen om uw bedrijfsdata altijd en overal veilig te houden.

Image - Improve your business
 • Optimaal samenwerken

  Oplossingen om de productiviteit en de efficiency in uw organisatie te verhogen

  Maak kennis met de productiviteitsoplossingen, die een bijdrage leveren aan uw IT-rendement. Doordachte oplossingen, die bijdragen aan een verbeterde productiviteit en inspelen op het gebruiksgemak.

Image - Printer Kyocera
 • Document solutions

  Professionele (document)solutions met flexibele contracten

  Sla uw documenten op, deel ze met collega’s, organiseer en classificeer ze en vindt uw documenten eenvoudig terug – met het grootste gemak. Het afdrukken van (bedrijfs)documenten is ook eenvoudig vanuit elke omgeving en vanaf elk apparaat.