Veilig werken waar en wanneer u wilt

Met dezelfde productiviteit als op kantoor kunnen uw medewerkers veilig werken waar en wanneer zij maar willen op hun favoriete apparaat

Tyneso biedt een geïntegreerd platform dat de productiviteit van Office 365 combineert met een superieure (mobiele) beveiliging. Deze kosteneffectieve en enorm schaalbare cloudservice is ook ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze service kan op maat van uw organisatie worden aangeboden. Het geeft uw werknemers de mogelijkheid om elke dag op een productieve manier in te delen, waar ze zich ook bevinden.

 • Productiever werken

  Oplossingen om de productiviteit en de efficiency in uw organisatie te verhogen

  Maak kennis met de productiviteitsoplossingen, die een bijdrage leveren aan uw IT-rendement. Doordachte oplossingen, die bijdragen aan een verbeterde productiviteit en inspelen op het gebruiksgemak.

 • Beveiligingsoplossingen

  Altijd en overal verzekerd van de beste bescherming

  Gebruikers van de innovatieve beveiligingsoplossingen van Tyneso blijven cyberaanvallen altijd een stap voor dankzij intelligente, zelflerende systemen op basis van machine learning en data analyse.

 • (Mobiele) Apparaten

  Passend advies omtrent uw eindgebruiker apparatuur

  Haalt u maximaal rendement uit uw dag of wordt u belemmerd door uw apparatuur? De specialisten van Tyneso nemen elk detail in ogenschouw en zo komt u altijd tot de juiste keuze.