‘De juiste apparatuur voor elke werkomgeving is ons motto’.

Elke medewerker heeft zijn/haar eigen specifieke eisen om maximale productiviteit te leveren. Dit is onder andere afhankelijk van de locatie waar desbetreffend persoon werkzaam is. Wij bieden advies dat alle uitgangspunten in ogenschouw neemt. Denkt u eens aan het feit wat u fijn vindt om mee te werken?

Wij beschikken over kennis ten aanzien van onder meer laptops, desktops en tablets. Hierbij nemen wij onder meer een hoog performantie niveau, veilige dataopslag en de best mogelijke aansluiting op uw huidige of vernieuwde (Cloud)-netwerk in beschouwing. Daarnaast nemen wij ook de best geachte oplossingen voor uw flexibele, mobiele en externe medewerkers in overweging. Elk detail is voor ons belangrijk om uw bedrijf te voorzien van de best mogelijke apparatuur. Hiermee hoopt Tyneso een bijdrage te leveren aan de verbeterde productiviteit van uw medewerkers.

Indien nodig kan uw harde schijf op voorhand worden geëncrypteerd. In dit geval zijn uw (gevoelige) bedrijfsgegevens beschermd wanneer de laptop in de verkeerde handen terecht komt.

Neem contact op met Tyneso en ontvang eindgebruiker (apparatuur) advies op maat

Wij volgen alle nieuwigheden en trends op de voet en stellen u enkel de – best in zijn klasse – producten voor om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen. Elk detail wordt in ogenschouw genomen om achteraf niet tegen onverwachte verrassingen aan te lopen. Ons doel is om uw bedrijf advies en/of apparatuur op maat te leveren, waardoor uw medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Klik op het symbool en download gratis alle whitepapers

IT Whitepapers
Logo Tyneso - wit

Stay connected with Tyneso

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België