Logo Tyneso - Square

Mijn moderne werkplek

IT-outsourcing:

Managed Services zorgen voor een hogere beschikbaarheid van uw IT infrastructuur en anderzijds zorgen ze voor voorspelbare en lagere totaalkost.

Wat kost de dag van vandaag uw IT? Uw telt alle facturen op van hard-, software en interventies? Telt u de tijd mee die u verliest bij de uitval van uw IT infrastructuur? Tijd waarbij uzelf of uw medewerkers niet kunnen werken en misschien zelf proberen problemen op te lossen? Wil u de downtime van uw onderneming niet tot een minimum beperken en u focussen op het runnen van uw onderneming?

Wij leveren Pro-actieve services. Problemen voorkomen voor ze zich manifesteren, dat is waar de services van Tyneso allemaal om draaien. Dankzij onze proactieve zorgen blijven uw systemen optimaal renderen en behoren verassingen tot het verleden. Bij eventuele problemen kan u rekenen op een snelle tussenkomst van onze IT-service desk, remote of onsite. Op deze manier garanderen wij u in alle omstandigheden een minimale impact bij storingen.

Image - Man working on laptop
 • Managed Services

  Your trusted Managed Service partner

  Tyneso is gespecialiseerd in Managed Services en IT-Outsourcing. We bieden IT-as-a-Service en kwaliteitsvolle IT-diensten, op maat voor elke organisatie. Al onze services zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Image - IT service desk
 • IT Service desk

  Een adequate behandeling van uw IT-problemen

  97% van de inkomende oproepen worden binnen 30 seconden beantwoord met en direct adequaat behandeld. 98% van de problemen worden vanop afstand opgelost waardoor de impact op uw organisatie altijd minimaal is.

Image - Printer Kyocera
 • Print Services

  Professionele (print)services met flexibele contracten

  Sla uw documenten op, deel ze met collega’s, organiseer en classificeer ze en vindt uw documenten eenvoudig terug – met het grootste gemak. Het afdrukken van (bedrijfs)documenten is eenvoudig vanuit elke omgeving.