IT-outsourcing: Zakendoen gaat beter met Tyneso

Tyneso is sinds zijn oprichting in 2005 een toonaangevende leverancier van IT Service Management (ITSM) software en diensten. Tyneso is uitgegroeid tot een specialist voor (middel)grote bedrijven. Met onze strategische aanpak ontwerpen, leveren, beheren en verbeteren wij de manier waarop informatie- en communicatietechnologie (ICT) wordt gebruikt binnen een organisatie. Het doel van Tyneso is om de best passende processen, technologieën, mensen en oplossingen te leveren, op de juiste plaats. Hierdoor kan elk bedrijf met behulp van Tyneso beter voldoen aan zijn zakelijke doelstellingen.

Innovatieve oplossingen

Om tot de beste oplossingen te komen, biedt Tyneso een combinatie van producten, diensten en services. Tyneso voorziet in zeer complete service management oplossingen die eenvoudig te implementeren zijn in elk bedrijf. De ervaring en kennis die onze specialisten hebben opgedaan tijdens duizenden ITSM-projecten, zorgen ervoor dat Tyneso alle kennis in huis heeft om elke klant optimaal te ondersteunen bij alle IT-uitdagingen. Met behulp van Tyneso kunt u een enorm business voordeel opbouwen ten opzichte van uw concurrenten.

Voeg meerwaarde toe aan uw bedrijf. Kies voor Tyneso als uw IT-partner.

Doordat de IT-wereld in een enorm hoog tempo evolueert, wordt IT steeds meer een werk van specialisten. Tyneso beschikt over een team van gediplomeerde professionals die instaan voor onze klanten en voor elke IT-uitdaging de beste oplossing paraat hebben. Onze experts bieden (on)zichtbare IT-ondersteuning en professionele hulp bij het operationeel houden van uw systemen en processen.  Onze experts zijn gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen binnen de IT. Wij investeren doorlopend in de deskundigheid, oplossingsgerichtheid en toewijding van ons team om de MSP te zijn die u nodig heeft. Tyneso biedt flexibele ondersteuning op maat om elke IT-uitdaging tot een goed einde te brengen. U behoudt de controle, wij bieden ondersteuning.

Schakel nu meteen de hulp in van vakspecialisten die (bepaalde) IT-taken overnemen, IT-advies op maat geven, de juiste IT-investeringen aanbevelen en uw onderneming begeleiden naar een succesvolle IT-toekomst. Ontdek nu waar onze specialisten u mee kunnen helpen.

Naast onze specialisatie, het ontwerpen en het beheren van IT-infrastructurele projecten, zijn onze vakspecialisten eveneens sterk in het installeren van systemen. Tyneso werkt alleen met gecertificeerd personeel dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelen. Daarom bent u verzekert van een optimale werking van de door u aangeschafte apparatuur. De installatie gebeurt te allen tijde conform de laatste hoge (standaard)normen.

Wanneer u (g)een in-house IT-professional in dienst heeft, bieden onze gekwalificeerde mensen ondersteuning met het beheer en support van uw IT-infrastructuur. Onze IT-service desk is doorlopend telefonisch bereikbaar voor kritische situaties en tijdens kantooruren voor on-site support.

Onze IT-specialisten zijn opgeleid om op verschillende gebieden support te kunnen verlenen, zoals netwerk, hardware en software ondersteuning. Zowel wanneer uw systeembeheerder tijdelijk aanvullende technische bijstand nodig heeft, als wanneer uw bedrijf permanent extern on-site support zoekt, staan de experts van Tyneso voor u klaar.

Vanuit uw bedrijfsstrategie en zakelijke doelstellingen helpen wij u graag verder om uw IT-strategie uit te werken. We luisteren naar uw zakelijke noden, en stemmen uw IT-behoeften hierop af. We kijken samen met u naar de best passende oplossingen die beschikbaar zijn op de markt. Daarnaast bieden we uw organisatie, met onze specifieke kennis, ondersteuning bij elk migratieproces.

Of u nu gebruik wilt maken van Cloud services, Unified Communications of uw netwerkprestaties wil verbeteren, wij adviseren u over de beste technologische mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij leveren oplossingen in een duidelijk, gefaseerd en makkelijk uitvoerbaar plan.

Wij beheren, monitoren en ondersteunen proactief uw servers, data en netwerk. Wij zorgen ervoor dat de continuïteit van uw IT is gewaarborgd.

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België