Your trusted Managed Services and IT-Outsourcing Partner

Het is niet voor niks dat Tyneso wordt gezien als de ideale IT-partner. Heeft u een specifieke IT-taak om uit te besteden aan specialisten of wilt uw bedrijf de volledige IT-omgeving outsourcen? Het is allemaal mogelijk bij Tyneso! Een perfect functionerende IT-infrastructuur is namelijk essentieel voor het functioneren van uw organisatie. Zonder IT zijn bedrijven ‘technisch gezien’ werkloos. Tyneso maakt van IT het kloppend hart van uw onderneming. Onze Managed Services omvatten onder meer het uitbesteden van uw (dagelijkse) IT-beheer als strategie om hogere efficiëntie en lagere kosten te behalen.

Waarin kunnen wij uw organisatie helpen en ondersteunen?

Managed services van Tyneso werken efficiënt en kostenverlagend.

Het outsourcen van bepaalde IT-taken aan Tyneso kan voor elk bedrijf een zeer interessante optie zijn. Wij bewaken, beheren en beheersen uw IT-infrastructuur, zodat u bespaart op middelen, tijd en enkel betaalt voor de diensten die u daadwerkelijk gebruikt. Een Managed Serviceovereenkomst wordt op maat van uw bedrijf opgesteld. Bij het beheer van uw netwerkinfrastructuur zijn de specialisten van Tyneso verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van uw netwerk(apparatuur).

Managed services

Hoeveel support en ondersteuning kun uw organisatie gebruiken?

Elk IT-project heeft een eigen uniek karakter. Daardoor vragen IT-projecten vaak om professionele begeleiding. De specialisten van Tyneso bieden professionele begeleiding bij uw IT-projecten en processen. Door jarenlange ervaring te koppelen aan een enorme flexibiliteit wordt elke uitdaging tot een goed einde gebracht door de specialisten van Tyneso. Zij realiseren hun (uitstekende) resultaten zonder dat onze klanten daar omkijken naar hebben en/of hinder van ondervinden. Hierdoor hebben de projecten die worden uitgevoerd door Tyneso geen invloed op uw (dagelijkse) bedrijfsprocessen en/of zakelijke resultaten.

Geen IT-project is onmogelijk voor de specialisten van Tyneso. Zorgen uw lopende projecten voor onduidelijkheden binnen de organisatie of heeft uw bedrijf een groot IT-project in het vooruitzicht? Tyneso ondersteunt, begeleidt en neemt uw bedrijf bij de hand. U en uw medewerkers kunnen zich enkel en alleen focussen op de kernactiviteiten, producten en/of diensten. Tyneso helpt uw onderneming bij het realiseren van uw zakelijke resultaten en overtreft uw verwachtingen.

De methode van Tyneso leidt tot direct tot resultaat. Het unieke karakter van een project wordt ontrafeld, waardoor oplossingen op maat uw bedrijfsprocessen verbeteren. Is uw bedrijf op zoek naar een begeleider voor uw IT-projecten? Dan bent u bij Tyneso aan het juiste adres!

Contactinformatie:

+32 2 253 50 05
[email protected]

Logo Tyneso - wit

STAY CONNECTED WITH TYNESO

Maatschappelijke zetel:

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België