Professionele (print)services met flexibele contracten

Tyneso biedt een compleet, betrouwbaar, hoogtechnologisch en zelfs milieuvriendelijk gamma van netwerkprinters aan van Kyocera. Kyocera behoort tot ’s werelds toonaangevende bedrijven in documentbeheer. Op het gebied van Multi Functionele Printers (MFP’s) is Kyocera een innovator, waardoor Tyneso met grote regelmaat MFP’s in bedrijfsnetwerken implementeert.

Een MFP is een handige helper. Hij kopieert, scant, print en faxt. Tevens is het mogelijk om nieten en perforeren als optie toe te voegen aan de printer. Tyneso staat volledig achter deze moderne technologie.

Voordelen van een multifunctionele (netwerk)printer

Een netwerkprinter is ideaal voor bedrijven die nood hebben aan het printen van grote hoeveelheden documenten van goede kwaliteit. U kunt vanaf meerdere computers of mobiele apparaten printen en het is mogelijk om gebruikers te traceren aan de hand van auditing en reporting. Elke MFP die wij aanbieden heeft een hoge printsnelheid. De afdrukken zijn watervast en de inkt droogt goed en snel, zelfs bij hoge resolutie.

Managed Copier Solutions

Tyneso helpt u bij het reduceren van de kosten met betrekking tot uw printer en/of multifunctionele toestel. Wij bieden u een interessante oplossing aan, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw printerpark.

Voordelen van een Kyocera printer bij Tyneso

Natuurlijk is het ook voor ons geen geheim dat u exact dezelfde printer makkelijk ergens anders kan bestellen, echter mist u dan de excellente services voordelen van Tyneso:

Door de automatische toner levering zit u nooit meer verlegen om inkt. Doordat wij inzicht hebben in wanneer u een toner vervangt, bestellen wij direct een nieuwe die u in de stock kan opslaan. Zo heeft u te allen tijde een toner op voorraad.

Wij monitoren proactief uw printerpark. Hierdoor zien onze specialisten direct wanneer een (onder)deel vervangen dient te worden. Wij sturen linea recta een monteur om dit (onder)deel te vervangen waardoor uw printer altijd actief en werkend is.

Door onze samenwerking met Kyocera is er altijd een monteur snel ter plaatse. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, wordt deze vaak dezelfde dag nog verholpen.

Met de geïntegreerde bedrijfsbadge kunt u voortaan ook de printer beheren. Met dezelfde badge als u bijvoorbeeld de deuren in het bedrijf kan openen, stuurt u de multifunctionele netwerkprinter voortaan aan.

Kyocera partner
Kyocera printerpark

Mogelijkheden in overvloed

U koopt of huurt een MFP met of zonder een onderhoudscontract. Of misschien kiest u voor een lease-contract wat neer komt op een ‘klik contract’, waardoor uw bedrijf een afgesproken vast bedrag per maand betaalt. Neem meteen contact op met Tyneso om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Logo Tyneso

Rekelstraat 37
1980 Eppegem (Zemst)
België

+32 2 253 50 05
[email protected]