Apple brengt iOS 11.0.1 uit met oplossing voor e-mailproblemen

Apple heeft een nieuwe versie van iOS (11.0.1) uitgebracht waarin verschillende e-mailproblemen en bugs (eindelijk) zijn verholpen.

Een week nadat Apple is begonnen met de uitrol van iOS 11, is de eerste update met oplossingen voor problemen en bugs al beschikbaar (iOS 11.0.1). Bij de update geeft Apple zelf weinig informatie over wat de update doet en verhelpt. In de omschrijving bij de update valt te lezen dat de update diverse bugs en problemen oplost. Eén probleem wat in ieder geval opgelost lijkt te zijn, is het probleem met e-mail via Outlook.com, Office 365 en Microsoft Exchange.

Na de release van iOS 11 bleek de Mail-app niet compatibel te zijn met Outlook.com, Office 365 of Exchange Server 2016, waardoor het onmogelijk was om e-mails te versturen. De update lost het probleem op waardoor gebruikers van de Mail-app voortaan ‘gewoon’ weer e-mails kunnen versturen.

De update brengt verder geen nieuwe functies met zich mee, alhoewel die update later dit jaar overigens wel wordt verwacht.

Share Post :