Beter zakendoen met Tyneso

  • null

    Steven Tytgat

    CEO Tyneso

“Tyneso is een IT-ondersteuner met een professionele, maar persoonlijke aanpak. Door onze dynamiek en flexibiliteit kunnen wij snel en gericht op de behoeften van onze klanten inspelen. Tyneso ontwikkelt IT-oplossingen op maat en dankzij het 24/7 monitoren van uw netwerk en de korte communicatielijnen met onze klanten is uw business continuïteit gegarandeerd. Wij bezorgen u een ongeëvenaarde gemoedsrust, aangezien wij de permanente veiligheid van uw servers, systemen en processen kunnen garanderen. Dit wetende kunt u zich volledig richten op de (kern)activiteiten die voor uw onderneming écht van belang zijn. De (on)zichtbare IT-ondersteuning van Tyneso is daarom van levensbelang voor elke succesvolle organisatie.”

Wij verhogen de productiviteit op elke plek en maken inherent van elke plek een veilige en aangename werkplek.

Creëer een superieure ervaring voor uw medewerkers en klanten met meer contact, mobiliteit, samenwerkingen en naadloze verbindingen.

‘We make IT work for you!’

Onze IT-oplossingen:

In de onderstaande video worden onze diensten eenvoudig samengevat.

Wie is Tyneso?

Logo Tyneso

Tyneso is opgericht door Steven Tytgat en gevestigd in Eppegem (Zemst), België. Tyneso wordt sinds de oprichting in 2005 gezien als een betrouwbare IT-partner.

Tyneso is een full-services IT-bedrijf. Ons bedrijf biedt geïntegreerde oplossingen en diensten die passen binnen een complexe IT-omgeving. Tyneso is gespecialiseerd in Managed Services en Outsourcing en biedt IT-as-a-Service en kwaliteitsvolle IT-diensten, op maat voor elke organisatie. Al onze services zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Bij ons werken uitsluitend hoogopgeleide en gecertificeerde professionals volgens de laatste (hoge) standaardnormen. Daardoor is de kwaliteit bij Tyneso permanent gewaarborgd. Onze IT-professionals leggen volledige flexibiliteit aan de dag bij het beheren en/of het verbeteren van uw IT-infrastructuur en gebruikservaring. Bovendien zorgt Tyneso in uw bedrijf voor een instant helpdesk en eventueel voor on-site support. Creatief denken, flexibiliteit en klanttevredenheid zijn bij ons een topprioriteit.

Hoe kan Tyneso u helpen?

Hebt u een specifieke IT-taak om uit te besteden aan specialisten? Overweegt uw bedrijf de volledige IT-omgeving te outsourcen? Het is allemaal mogelijk bij Tyneso!

IT is meer dan ooit van essentieel belang voor bedrijven. Als u zich onbezorgd wilt concentreren op uw kernactiviteiten, zorgen de ingenieurs van Tyneso voor een perfect functionerend IT-netwerk, dat optimale productiviteit en connectiviteit oplevert. Met onze strategische aanpak ontwerpen, leveren, beheren en verbeteren wij de manier waarop IT wordt gebruikt binnen uw organisatie.

Een veilige en duurzame IT-infrastructuur is namelijk cruciaal voor het functioneren van elke organisatie. Daarom ontwikkelen wij uw IT-infrastructuur tot een belangrijke en onderscheidende factor binnen uw organisatie, of beter gezegd ‘We make IT work for you’. De Managed Services van Tyneso vormen hierdoor een krachtig fundament onder uw succesvolle onderneming.

Wij verlenen onze IT-diensten aan verscheidene sectoren. Tyneso is echter voornamelijk gespecialiseerd in kantooromgevingen. Hieronder vallen onder meer banken en verzekeringen, boekhoudkantoren, de bouwsector, horeca en de reclamesector. Dit staat symbool voor de flexibiliteit van Tyneso, voor elk IT-probleem is een oplossing voorhanden.

Download hier whitepapers over
onze IT-oplossingen op maat.

IT White papers

Lees verder over de IT-oplossingen van Tyneso