Succesverhalen

Met onze brede waaier van hoogtechnologische producten, geïntegreerde oplossingen en diensten, heeft Tyneso wijdverbreide referenties en worden we beschouwd als een betrouwbare, veilige en efficiënte partner. Hierdoor is Tyneso in staat om aan de complexe behoeften van al onze klanten te voldoen.

Lees hier de mening van enkele tevreden klanten:

Image - Dagmar Decramer

Dagmar Decramer
Operations Manager
Club Brugge

“In 2011 besloten we ons IT-netwerk te moderniseren. Onze voorwaarde, de digitale werkomgeving efficiënter en kostenbesparend maken, werd netjes ingelost door Tyneso. Ze leverden ons een totaaloplossing – een glasvezelnetwerk opgedeeld in verschillende virtuele netwerken, private cloud, draadloos netwerk, netwerkgestuurde telefonie (VoIP), soft –en hardware levering – waardoor wij, als voetbalploeg overal ter wereld tegelijk onze gegevens kunnen raadplegen, bijvoorbeeld om een wedstrijd te analyseren.

Al onze software staat op servers in het uiterst beveiligde datacenter van Tyneso waardoor elke collega altijd, overal en snel toegang heeft tot zijn gepersonaliseerde werkomgeving. Een medewerker van Tyneso komt wekelijks langs en zo wordt er dicht op de bal gespeeld bij eventuele problemen.

SLA’s worden gerespecteerd. Wij ervaren telkens weer een snelle respons time van Tyneso. Club Brugge koos voor Tyneso, een betrouwbare IT-adviseur die steeds met ons meedenkt en onze IT-gerelateerde zaken opvolgt.”

Image - Koen van Bogaert

Koen Van Bogaert
Solution Support Architect
Fidea

“In 2012 werd Fidea een standalone verzekeringsmaatschappij. Een inherent gevolg hiervan was de vraag naar de ontwikkeling van een volledig nieuwe en eigen IT-infrastructuur. Na een grondige selectieprocedure viel onze keuze op Tyneso als IT-partner. Zij kregen de opdracht om een infrastructuur op te zetten en om de migratie van de oude naar de nieuwe omgeving te realiseren.

Hardware, office software, een nieuwe glasvezelverbinding, WiFi in heel het gebouw, IP-telefonie, servers, videoconferentie: op een kleine 6 maanden tijd werd dit allesomvattende project door hen gerealiseerd. Daarbij hielden ze rekening met het feit dat Fidea daarvoor een onderneming was binnen een grote financiële groep en met de richtlijnen van de regelgevende instanties in de financiële sector. Onze verwachtingen op het vlak van infrastructuur, hosting en veiligheid lagen hoog.

Tyneso slaagde er echter in om alles perfect binnen de beoogde timing op te leveren. Ook nu, twee jaar na de release, staan zij nog steeds garant voor professionele ondersteuning, zoals we die tijdens het migratieproject van hen mochten ervaren. De afgesproken SLA’s worden zonder uitzondering gerespecteerd.

Tyneso blinkt uit in een hands-on en zeer flexibele aanpak en een snelle en klantgerichte service en dit binnen de afgesproken procedures. Tyneso beantwoordt niet zomaar onze vragen, maar biedt steeds alternatieven voorstellen met een effectieve meerwaarde. Tweeënhalf jaar na onze keuze voor Tyneso zijn we ervan overtuigd dat we met Tyneso de juiste IT-partner in huis hebben gehaald.”

Image - Franky van Gijsel

Franky Van Gijsel
Manager Financiën, HR & Administratie
Deminor

“Als consultingbedrijf gespecialiseerd in het bijstaan van aandeelhouders van beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven, heeft Deminor twee grote waardeparameters, namelijk de grijze cellen van zijn medewerkers en de binaire cellen van zijn informaticanetwerk.

In Tyneso heeft Deminor de perfecte IT-partner gevonden: een jong en gedreven team van dynamische informatici die begrijpen wat wij wensen en die aan onze veeleisende noden het passende gevolg weten te geven.

Hun flexibiliteit en het feit dat zij kort op de bal spelen, vormt voor Deminor een onbetwiste meerwaarde.”

Image - Geert Martens

Geert Martens
Chief Operations Officer
Blondé

“Een aantal jaren geleden verhuisde ons bedrijf van Wommelgem naar Edegem. Tyneso installeerde onze IT-infrastructuur en toepassingen van fibre internet, data backup in hun datacenter, een virtuele werkomgeving door middel van een private cloud, IP telefonie, switches tot gepaste, betrouwbare IT-security. De verhuizing verliep vlekkeloos. Tijdens één weekend verplaatste Tyneso alle servers, sloten ze het nieuwe netwerk af en startte ze op zodanig de belasting voor onze werknemers minimaal bleef.

Dankzij het IP-telefoonsysteem gebruiken we geen klassieke telefooncentrale of –abonnement meer, we telefoneren namelijk via het internet. Het is een handige toepassing in onze internationale setting. We bellen intern makkelijk en gratis naar onze medewerkers in Chicago en Shanghai. We besparen heel wat op onze externe telefoonkosten.

Recent updateten we de beveiliging van onze infrastructuur met de oplossingen van Tyneso, zodanig we intern en ook bij mobiele toegang op ons integraal IT-systeem worden beschermd tegen allerlei cyberaanvallen. Dit zijn interessante oplossingen voor onze bedrijfstak, waar veel gewerkt wordt met moderne apparatuur zoals smartphones, laptops, tablets… en vanuit verschillende locaties.

We zijn enorm tevreden over de samenwerking met Tyneso en hun heersende no-nonsense communicatie wat resulteert in een directe en snelle respons.”

“In ons advocatenkantoor in het centrum van Brussel draait alles rond een performant e-mail- en internetverkeer. We moeten op een snelle en efficiënte manier via het netwerk informatie kunnen opzoeken, verwerken en delen. Tyneso is al jaren onze IT-partner. Geregeld komt een technicus van Tyneso hier ter plaatse, maar we doen ook een beroep op hen via websupport.

Het is voor ons van groot belang dat Tyneso snel kan reageren. Vaak kunnen ze een probleem oplossen door van op afstand het scherm van een van onze medewerkers over te nemen. Dat moet efficiënt gebeuren, zodat de persoon in kwestie weinig tijd verliest. Het is fijn dat de samenwerking professioneel en toch met een personal touch verloopt.”

Annemie Gieraerts
Office Manager
VVGB Advocaten

“Ons bedrijf maakte enkele jaren geleden een plotse en sterke groei door. Van 1500 m2 breidden we uit naar 6.000 m2. Dat had ook zijn invloed op onze ICT-infrastructuur. Die werd op een amateuristische manier beheerd. Een van de gevolgen was dat onze transportprogramma’s alleen nog op oudere versies van Windows draaiden. We hadden behoefte aan een professionele partner om onze ICT in goede banen te leiden. Bovendien eisen we dat zo’n partner dag en nacht beschikbaar is, want als transportbedrijf moeten onze server en onze mail de klok rond werken.

We hebben Tyneso geselecteerd, omdat ze een goed en voordelig voorstel deden. Toegegeven, we hebben elkaar niet gespaard. Maar Tyneso is in dit moeilijke dossier altijd met degelijke oplossingen voor de dag gekomen. En tot mijn grote tevredenheid stel ik vast dat ze het voorbije jaar almaar minder interventies moeten doen. Een bewijs dat we de goede ICT-partner met de juiste oplossing gekozen hebben.”

Imelda Maertens
Zaakvoerder
Transport Maertens & Co